Gorenje FH400W

Енергетска класа: А
Врата: Метална врата
Климатска класа: SN, N, ST, T
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 400 / 380 l
Капацитет на замрзнување: 26 kg
Издржливост при прекин на електрична енергија: 38 h
Механичко управување
Рачно одмрзнување
Предупредувачки светлосен сигнал за превисока температура во замрзнувачот
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Простор за замрзнување: 2 корпи
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 1,13 kWh
Бучност: 43 dB(A)
Димензии (ШxВxД): 130 × 85 × 70 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 134 × 91 × 76 cm
Нето тежина на апаратот: 50 kg
Бруто тежина на апаратот: 52,7 kg
Приклучна моќ: 150 W
Осигурувач: 10 A

Спецификација

Енергетска класа: А
Врата: Метална врата
Климатска класа: SN, N, ST, T
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 400 / 380 l
Капацитет на замрзнување: 26 kg
Издржливост при прекин на електрична енергија: 38 h
Механичко управување
Рачно одмрзнување
Предупредувачки светлосен сигнал за превисока температура во замрзнувачот
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Простор за замрзнување: 2 корпи
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 1,13 kWh
Бучност: 43 dB(A)
Димензии (ШxВxД): 130 × 85 × 70 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 134 × 91 × 76 cm
Нето тежина на апаратот: 50 kg
Бруто тежина на апаратот: 52,7 kg
Приклучна моќ: 150 W
Осигурувач: 10 A