Gorenje FH330W

Енергетска класа: А
Врата: Метална врата
Климатска класа: SN, N, ST, T
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 325 / 307 l
Капацитет на замрзнување: 19 kg
Издржливост при прекин на електрична енергија: 35 h
Механичко управување
Рачно одмрзнување
Предупредувачки светлосен сигнал за превисока температура во замрзнувачот
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Простор за замрзнување: 2 корпи
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,99 kWh
Бучност: 42 dB(A)
Димензии (ШxВxД): 110 × 85 × 70 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 114 × 91 × 76 cm
Нето тежина на апаратот: 44 kg
Бруто тежина на апаратот: 46,3 kg
Приклучна моќ: 130 W

Спецификација

Енергетска класа: А
Врата: Метална врата
Климатска класа: SN, N, ST, T
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 325 / 307 l
Капацитет на замрзнување: 19 kg
Издржливост при прекин на електрична енергија: 35 h
Механичко управување
Рачно одмрзнување
Предупредувачки светлосен сигнал за превисока температура во замрзнувачот
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Простор за замрзнување: 2 корпи
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,99 kWh
Бучност: 42 dB(A)
Димензии (ШxВxД): 110 × 85 × 70 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 114 × 91 × 76 cm
Нето тежина на апаратот: 44 kg
Бруто тежина на апаратот: 46,3 kg
Приклучна моќ: 130 W