Gorenje FH301CW

Енергетска класа: A+
Врата: Метална врата
Шарка на вратата: Самозатварачка врата
Климатска класа: SN, N, ST, T
Ногарки: 4
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 304 / 303 l
Издржливост при прекин на електрична енергија: 56 h
Електронско управување
Рачно одмрзнување
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Заштита од замрзнување (FreezeProtect -15°C)
Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување на капакот
Простор за замрзнување: 2 корпи
Заклучување на вратата
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,75 kWh
Бучност: 39 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 108 × 85 × 74 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 113 × 89 × 77 cm
Нето тежина на апаратот: 43 kg
Бруто тежина на апаратот: 45,5 kg
Приклучна моќ: 75 W

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: A+
Врата: Метална врата
Шарка на вратата: Самозатварачка врата
Климатска класа: SN, N, ST, T
Ногарки: 4
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 304 / 303 l
Издржливост при прекин на електрична енергија: 56 h
Електронско управување
Рачно одмрзнување
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Заштита од замрзнување (FreezeProtect -15°C)
Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување на капакот
Простор за замрзнување: 2 корпи
Заклучување на вратата
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,75 kWh
Бучност: 39 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 108 × 85 × 74 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 113 × 89 × 77 cm
Нето тежина на апаратот: 43 kg
Бруто тежина на апаратот: 45,5 kg
Приклучна моќ: 75 W