Gorenje FH211AW

Енергетска класа: A+
Климатска класа: SN, N, ST, T
Ногарки: 4
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 194 / 194 l
Издржливост при прекин на електрична енергија: 32 h
Механичко управување
Рачно одмрзнување
Заштита од замрзнување (FreezeProtect -15°C)
Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување
Простор за замрзнување: 2 корпи
Заклучување на вратата
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,60 kWh
Бучност: 40 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 89,1 × 84,2 × 55,7 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 92 × 88,8 × 57,5 cm
Нето тежина на апаратот: 31 kg
Бруто тежина на апаратот: 35 kg
Приклучна моќ: 110 W

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: A+
Климатска класа: SN, N, ST, T
Ногарки: 4
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 194 / 194 l
Издржливост при прекин на електрична енергија: 32 h
Механичко управување
Рачно одмрзнување
Заштита од замрзнување (FreezeProtect -15°C)
Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување
Простор за замрзнување: 2 корпи
Заклучување на вратата
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,60 kWh
Бучност: 40 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 89,1 × 84,2 × 55,7 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 92 × 88,8 × 57,5 cm
Нето тежина на апаратот: 31 kg
Бруто тежина на апаратот: 35 kg
Приклучна моќ: 110 W