Gorenje FH130W

Енергетска класа: А
Врата: Метална врата
Климатска класа: SN, N, ST, T
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 130 / 124 l
Капацитет на замрзнување: 9 kg
Издржливост при прекин на електрична енергија: 23 h
Механичко управување
Рачно одмрзнување
Простор за замрзнување: 1 корпа
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,66 kWh
Бучност: 40 dB(A)
Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 70 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 55 × 88,5 × 75 cm
Нето тежина на апаратот: 29,3 kg
Бруто тежина на апаратот: 30,5 kg
Приклучна моќ: 85 W
Осигурувач: 10 A

Спецификација

Енергетска класа: А
Врата: Метална врата
Климатска класа: SN, N, ST, T
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 130 / 124 l
Капацитет на замрзнување: 9 kg
Издржливост при прекин на електрична енергија: 23 h
Механичко управување
Рачно одмрзнување
Простор за замрзнување: 1 корпа
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,66 kWh
Бучност: 40 dB(A)
Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 70 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 55 × 88,5 × 75 cm
Нето тежина на апаратот: 29,3 kg
Бруто тежина на апаратот: 30,5 kg
Приклучна моќ: 85 W
Осигурувач: 10 A