Gorenje EC6111SG

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Металик сива
Боја на рачката: Сива металик
Врата: Стакло
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 65 l
Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на традиционалните фурни на дрва
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Стаклокерамичка плоча
4 Highlight

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Металик сива
Боја на рачката: Сива металик
Врата: Стакло
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 65 l
Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на традиционалните фурни на дрва
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Стаклокерамичка плоча
4 Highlight
лево напред: Дијаметар 21 cm, 2.1 kW,
десно напред: Дијаметар 14.5 cm, 1.2 kW,
лево назад: Дијаметар 14.5 cm, 1.2 kW,
десно назад: Дијаметар 18 cm, 1.7 kW
Конвенционална рерна – 65 l
Начини на загревање:
Долен и горен грејач
Долен грејач
Горен грејач
Чистење со AquaClean функција
Осветлување
Водилки на фиоката: Класични водилки на фиоката
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки на извлекување
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Сигнализација на преостаната топлина
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,78 kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 96 × 71,9 cm
Нето тежина на апаратот: 40,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 45,2 kg
Приклучна моќ: 8.400 W