Gorenje EC55101AW

Стакло керамичка плоча
4 HiLight грејни површини
Корисен обем на рерната: 49 l
Потрошувачка на енергија (конвенционално): 0,79 kWh
Потрошувачка на енергија (вентилација): 0,79 kWh
Димензии:50 × 85 × 60,5 cm

Спецификација

Стакло керамичка плоча
4 HiLight грејни површини:
лево напред: ø HiLight грејна површина 18 cm, 1.7 kW,
право напред: ø HiLight грејна површина 14,5 cm, 1,2 kW,
лево назад: ø HiLight грејна површина 14,5 cm, 1,2 kW,
десното грло: ø HiLight грејна површина 18 cm, 1.7 kW
Рерна:
Максимална температура на рерната: 250 ° C
Механичка контрола на рерната
Вентилаторска печка – 49 л
Ергономски копчиња и рачка
Корисен обем на рерната: 49 l
Долен и горен грејач,
Инфра грејач,
Инфрацрвен грејач и вентилатор,
Долниот и горниот грејач со вентилатор,
StayWarm, чување на храната во рерната во топли,
AquaClean,
Пица функција
Осветлување
Опрема:
Формирање на копчиња: Ергономски обликуван
Мрежна мрежа
Плиток за печење
Профилирани водичи
Безбедносни системи:
Компактен врата – двојна застаклување со температурен дефлектор
Индикатор на резидуална топлина
Функција за самочистење
Аква Чиста функција
Eco Clean Email (печка)
Технички карактеристики / Димензии:50 × 85 × 60,5 cm
Моќност на грил (инфра:): 1850 W
Напон: 230/400 V
Потрошувачка на енергија (конвенционално): 0,79 kWh
Потрошувачка на енергија (вентилација): 0,79 kWh
Стандарден стандард за печење – конвенционална рерна: 50 мин
Мултисистемска рерна: 42.6 мин
Најголемата површина на плехот за печење: 1230 cm ²
Бучава: 46 dB (A)