Gorenje E6111WB

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Бела
Боја на рачката: BK070
Врата: Стакло
Материјал на поклопецот: Лакиран
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 65 l
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Електрична плоча за готвење
1 експрес рингла + 2 стандардни големи рингли + 1 стандардна мала рингла
лево напред: Ø 22 cm, 2 kW,
десно напред: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW,
лево назад: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW,
десно назад: Експрес рингла 18 cm, 2 kW
Конвенционална рерна – 65 l
Начини на загревање:
Долен и горен грејач
Долен грејач
Горен грејач
Чистење со AquaClean функција
Осветлување
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки за тави: Водилки на извлекување
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,87 kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 96 × 71,9 cm
Нето тежина на апаратот: 44 kg
Бруто тежина на апаратот: 49 kg
Приклучна моќ: 8.200 W

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Бела
Боја на рачката: BK070
Врата: Стакло
Материјал на поклопецот: Лакиран
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 65 l
Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Електрична плоча за готвење
1 експрес рингла + 2 стандардни големи рингли + 1 стандардна мала рингла
лево напред: Ø 22 cm, 2 kW,
десно напред: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW,
лево назад: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW,
десно назад: Експрес рингла 18 cm, 2 kW
Конвенционална рерна – 65 l
Начини на загревање:
Долен и горен грејач
Долен грејач
Горен грејач
Чистење со AquaClean функција
Осветлување
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки за тави: Водилки на извлекување
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,87 kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 67,6 × 96 × 71,9 cm
Нето тежина на апаратот: 44 kg
Бруто тежина на апаратот: 49 kg
Приклучна моќ: 8.200 W