Gorenje DF6116E

Вграден кујнски аспиратор
Управување: Преклопник
Максимална бучавост: 70 dB(A)re1pW
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 400 m³/h
Енергетска класа: E
Gorenje Essential линија
Димензии (ШxВxД): 59,8 × 17,3 × 29,5 cm

Категорија:

Спецификација

Вграден кујнски аспиратор
Издувно и проточно
Енергетска класа: E
Материјал на куќиште/декоративен оџак: Инокс
Боја на куќиште/декоративен оџак: Сива
Енергетска класа на осветлувањето: E
Енергетска класа на филтерот за маснотии: E
Енергетска класа на проток на воздух: F
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 400 m³/h
Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 316 m³/h
Пречник на одводното црево: 12 cm
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 240 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 328 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 400 m³/h
Механичко управување
Управување: Преклопник
Број на степени на вентилаторот: 3
Тип на осветлување: LED
Копче за уклучување/исклучување на светлото
Осветлување: 2
Моќност на осветлување: 12 W
Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии
Јаглен филтер: 646780
Филтер за маснотии кој се мие
Број на мотори: 2
Максимална бучавост: 70 dB(A)re1pW
Висина: 173 mm
Годишна потрошувачка на енергија: 163,4 kWh
Димензии (ШxВxД): 59,8 × 17,3 × 29,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66 × 39,5 × 22,5 cm
Нето тежина на апаратот: 8,3 kg
Бруто тежина на апаратот: 9,3 kg
Приклучна моќ: 250 W
Осигурувач: 10 A