Gorenje DE7B

Енергетска класа: B
Класа на ефикасност на кондензација
Боја: Бела боја
Капацитет на сушење: 7 кг
Врата: 35 cm
Агол на отвoрање на вратата: 180 °
Реверзибилно движење на барабанот
Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)
Персонализирани подесувања на сите програми
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Копчиња: Старт/Пауза
16 програми
програми: Програма за постелнина, волна, Кошули, Програма за спортска облека, Освежување (AirRefresh), микс, микс за пеглање, Програма за нега на облека за деца (Baby)

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: B
Класа на ефикасност на кондензација
Боја: Бела боја
Капацитет на сушење: 7 кг
Врата: 35 cm
Агол на отвoрање на вратата: 180 °
Реверзибилно движење на барабанот
Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain)
Персонализирани подесувања на сите програми
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Копчиња: Старт/Пауза
16 програми
програми: Програма за постелнина, волна, Кошули, Програма за спортска облека, Освежување (AirRefresh), микс, микс за пеглање, Програма за нега на облека за деца (Baby)
Одбирање на временското траење на сушењето (30, 60, 90 min): Во чекори
Поставување на новото на сушење
Ниска температура на сушење
Систем против туткање
Одложен старт
Начин на сушење
Звучен сигнал
Едноставна употреба
Едноставно чистење на филтерот
Сигнал за полн сад за кондензатот
Прикажување на преостанато време на сушење
Вакумски ногарки за поставување на сушарата над машината за перење
Сензор на влажност
Заклучување – заштита за деца (CDP)
Поцинкуван барабан
Бучност: 65 dB(A)re1pW
Потрошувачка на енергија kWh/год.: 503,5 kWh
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 62,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 69 cm
Нето тежина на апаратот: 39,3 kg
Бруто тежина на апаратот: 41,8 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
Приклучна моќ: 2.500 W
Осигурувач: 16 A