Gorenje DCUT1

Универзален циклон
4-ри адаптери за приклучување
Димензии (ШxВxД): 14 × 37 × 9,7 cm
Нето тежина на апаратот: 0,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 0,6 kg

Категорија:

Спецификација

Универзален циклон
4-ри адаптери за приклучување
Димензии (ШxВxД): 14 × 37 × 9,7 cm
Нето тежина на апаратот: 0,4 kg
Бруто тежина на апаратот: 0,6 kg