Gorenje BM1210BK

Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи
Број на садови за печење леб: 1
Број на спатули: 2
Нелеплив слој
Големина на лебот: 2
Избор на големина на лебот: 900 – 1.200 g
Контролно стакло
Број на oднапред дефинирани програми: 12
Програма за растење на тестото
Звучен сигнал
Функција за одржување на топлината
Продолжено печење и по прекин на електрична енергија
Копче за вклучување
Регулација на запеченоста на кората
LCD дисплеј
Автоматска подготовка на тесто
Програм за брзо печење
Програма за џем
Програма за леб без глутен
Сад за мерење
Лажичка за дозирање
Гумена подлога на садот за поголема стабилност
Книга со рецепти
Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
Куќиште: Пластика + метал
Моќност на грејачот: 800 W
Должина на приклучен кабел: 1,2 m
Димензии (ШxВxД): 26,2 × 27,8 × 42,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 30,5 × 34 × 47,5 cm
Нето тежина на апаратот: 6,1 kg
Бруто тежина на апаратот: 8,1 kg
Приклучна моќ: 800 W

Категорија:

Спецификација

Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи
Број на садови за печење леб: 1
Број на спатули: 2
Нелеплив слој
Големина на лебот: 2
Избор на големина на лебот: 900 – 1.200 g
Контролно стакло
Број на oднапред дефинирани програми: 12
Програма за растење на тестото
Звучен сигнал
Функција за одржување на топлината
Продолжено печење и по прекин на електрична енергија
Копче за вклучување
Регулација на запеченоста на кората
LCD дисплеј
Автоматска подготовка на тесто
Програм за брзо печење
Програма за џем
Програма за леб без глутен
Сад за мерење
Лажичка за дозирање
Гумена подлога на садот за поголема стабилност
Книга со рецепти
Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
Куќиште: Пластика + метал
Моќност на грејачот: 800 W
Должина на приклучен кабел: 1,2 m
Димензии (ШxВxД): 26,2 × 27,8 × 42,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 30,5 × 34 × 47,5 cm
Нето тежина на апаратот: 6,1 kg
Бруто тежина на апаратот: 8,1 kg
Приклучна моќ: 800 W