Gorenje BHP623E11B

Вграден кујнски аспиратор
Управување: Копче
Максимална бучавост: 71 dB(A)re1pW
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 368 m³/h
Енергетска класа: C
Gorenje Essential линија
Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,5 cm

Категорија:

Спецификација

Вграден кујнски аспиратор
Издувно и проточно
Енергетска класа: C
Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло
Боја на куќиште/декоративен оџак: Црна
Енергетска класа на осветлувањето: A
Енергетска класа на филтерот за маснотии: A
Енергетска класа на проток на воздух: E
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 368 m³/h
Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 180 m³/h
Пречник на одводното црево: 15 cm
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1: 267 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2: 338 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3: 368 m³/h
Механичко управување
Управување: Копче
Број на степени на вентилаторот: 3
Тип на осветлување: LED
Копче за уклучување/исклучување на светлото
Осветлување: 2
Моќност на осветлување: 6 W
Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер со полиуретанска пена
Јаглен филтер: 530120
Tип на мотор: Кондензаторски мотор
Број на мотори: 1
Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm
Максимална бучавост: 71 dB(A)re1pW
Висина: 170 mm
Годишна потрошувачка на енергија: 55 kWh
Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 66,5 × 23 × 36,6 cm
Нето тежина на апаратот: 7,2 kg
Бруто тежина на апаратот: 8,6 kg
Приклучна моќ: 126 W
Осигурувач: 10 A