FIRST FA-8185

електричен сет за маникир
Моќност: струја / батерија
Број на брзини: 2
Број на мамки: 7
Функции:
– корекција на обликот на ноктите
– полирање на ноктите
– полирање на ноктите
– сушење на лак

Категорија:

Спецификација

електричен сет за маникир
Моќност: струја / батерија
Број на брзини: 2
Број на мамки: 7
Функции:
– корекција на обликот на ноктите
– полирање на ноктите
– полирање на ноктите
– сушење на лак