FIRST FA-5633

Моќност:2500 W
Емајлирана Површинска обвивка
Пареа
Вертикално испарување
Автоматско исклучување

Category:

Спецификација

Моќност:2500 W
Емајлирана Површинска обвивка
Пареа
Вертикално испарување
Автоматско исклучување