First FA 5211-1

Волумен на резервоарот за сок 0.45 l
Волумен на резервоарот за торта 1,2 л
Моќ 300 W
Контејнер за сок
Механичка контрола
Број на брзини 2
автоматско исфрлање на пулпа
сепаратор на пена
заштита од случајно активирање
Куќиште материјал челик

Категорија:

Спецификација

Волумен на резервоарот за сок 0.45 l
Волумен на резервоарот за торта 1,2 л
Моќ 300 W
Контејнер за сок
Механичка контрола
Број на брзини 2
автоматско исфрлање на пулпа
сепаратор на пена
заштита од случајно активирање
Куќиште материјал челик