First FA-5111

Моќност: 50W
Димензионирачки волумен: 0.5L
Нож изработен од нерѓосувачки челик
Прекинувач за безбедност
Пулс чипсување
Боја: црна

Категорија:

Спецификација

Моќност: 50W
Димензионирачки волумен: 0.5L
Нож изработен од нерѓосувачки челик
Прекинувач за безбедност
Пулс чипсување
Боја: црна