Conti Bolero Plus CU201

Моќност-2000W
Влажно-хемиско чистење
Висока моќност на вшмукување
By-pass мотор систем
20Lt капацитет на резервоар за прав
Функција за дувачки воздух
Користење на прашок
Издржливо тело и црево
Пластична цевка и чистач

Категорија:

Спецификација

Моќност-2000W
Влажно-хемиско чистење
Висока моќност на вшмукување
By-pass мотор систем
20Lt капацитет на резервоар за прав
Функција за дувачки воздух
Користење на прашок
Издржливо тело и црево
Пластична цевка и чистач