Clatronic WKS 2882

Моќност: 2400 вати.
Волумен: 1,7 литри.
Тип на грејниот елемент: скриен
Индикатор за нивото на водата: да.
Материјал на куќиштето: метал / пластика.
Боја: бела / нерѓосувачка. челик.

Категорија:

Спецификација

Моќност: 2400 вати.
Волумен: 1,7 литри.
Тип на грејниот елемент: скриен
Индикатор за нивото на водата: да.
Материјал на куќиштето: метал / пластика.
Боја: бела / нерѓосувачка. челик.