Clatronic AR 819 BT

Bluetooth
2 Band PLL тјунер (UKW / MW) со RDS (Радио податоци систем)
SD / MMC слот за репродукција на MP3-а од мемориски картички
USB адаптер за играње на MP3-а од USB стик
Негативен LCD екран со висока резолуција

Категорија:

Спецификација

Bluetooth
2 Band PLL тјунер (UKW / MW) со RDS (Радио податоци систем)
SD / MMC слот за репродукција на MP3-а од мемориски картички
USB адаптер за играње на MP3-а од USB стик
Негативен LCD екран со висока резолуција