Clatronic AR 815 CD/USB/CR

Clatronic AR 815 Full-DIN
Форма фактор Полна-DIN-во-цртичка единица
Режим на излез за звук Стерео
Радио FM / MW – 24 претходно поставени станици
Максимална излезна моќност 60 вати x 4
Дигитален плеер (рекордер)
Интегрирани компоненти Радио, CD плеер, SD читач на картички, USB
Медиумски извор за содржина на медиуми, USB, флеш мемориска картичка
Аудио формати MP3

Категорија:

Спецификација

Clatronic AR 815 Full-DIN
Форма фактор Полна-DIN-во-цртичка единица
Режим на излез за звук Стерео
Радио FM / MW – 24 претходно поставени станици
Максимална излезна моќност 60 вати x 4
Дигитален плеер (рекордер)
Интегрирани компоненти Радио, CD плеер, SD читач на картички, USB
Медиумски извор за содржина на медиуми, USB, флеш мемориска картичка
Аудио формати MP3