Ceneril RIBITECH 1000W

Правосмукалка за пепел од камини или печки од дрво
Капацитет 18 литри
Моќност 1000W.

Категорија:

Спецификација

Правосмукалка за пепел
Капацитет 18 литри
Моќност 1000W.