Blist BRM

Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
Моќност: 12-14KW
Нето тежина: 124kg
Димензии: 560x580x1060mm
Kвадратура на загревање: 60-80m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Стакло на ложиште
Гусана горна плоча
Рерна со стакло на вратата и термометар
Димензии на рерната: 420x360x230mm
Екстра големо ложиште
Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир
Димензија на издувна цевка: 120mm
Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ
Терцијална регулација на издувни гасови

Категорија:

Спецификација

Челична врата и плотна од високо квалитетен челик
Моќност: 12-14KW
Нето тежина: 124kg
Димензии: 560x580x1060mm
Kвадратура на загревање: 60-80m2
Бакелитна рачка
Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката
Стакло на ложиште
Гусана горна плоча
Рерна со стакло на вратата и термометар
Димензии на рерната: 420x360x230mm
Екстра големо ложиште
Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир
Димензија на издувна цевка: 120mm
Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ
Терцијална регулација на издувни гасови