BEKGER 1300

Моќност: 1300 W
Асинхрон мотор
Должина на нож: 37 cm
Капацитет на корпа: 30 l.
Тежина: 14 kg
Три нивоа на косење
За тревна површина до 350 m2
Произведено во ЕУ
ГАРАНЦИЈА: 2 години

Спецификација

Моќност: 1300 W
Асинхрон мотор
Должина на нож: 37 cm
Капацитет на корпа: 30 l.
Тежина: 14 kg
Три нивоа на косење
За тревна површина до 350 m2
Произведено во ЕУ
ГАРАНЦИЈА: 2 години