Babyliss ST292E

Тенок дизајн
Функција на пареа: навлажнета коса додека се зацврстува (вода од 8ml вода)
Технологија на i-Температура: керамички грејачи
– Непосредно загревање
– Висока ефикасност на зацрвстувањето
– Заштита: ултра-брзо обновување на топлина за постојана висока топлина
– Контрола на температурата: 10 позиции 170-230 ° C
Професионални долги плочи: 110 x 30мм.

Спецификација

Тенок дизајн
Функција на пареа: навлажнета коса додека се зацврстува (вода од 8ml вода)
Технологија на i-Температура: керамички грејачи
– Непосредно загревање
– Висока ефикасност на зацрвстувањето
– Заштита: ултра-брзо обновување на топлина за постојана висока топлина
– Контрола на температурата: 10 позиции 170-230 ° C
Професионални долги плочи: 110 x 30мм.
Керамички интензивна: Титаниум керамички слој
– Многу долготрајна (висока густина)
Генератор на јони: 150 000 јони / см3
– Мекост и заштита
– Сјајна и бесмислена финиш
Привлечен раскошен чешел
Заклучен механизам
Завртете го кабелот
Прекинувач за вклучување / исклучување
Автоматско запирање
Материјал отпорен на топлина