Babyliss AS100E

Јонска функција
3 брзини / температури
плус ладно копче за воздух
Излизгајте го филтерот,
вртливиот кабел и кутијата за чување
Вклучува 3 додатоци:
33 мм керамичка термичка четка,
четка за четка од 20 мм,
25 мм виткање

Спецификација

Јонска функција
3 брзини / температури
плус ладно копче за воздух
Излизгајте го филтерот,
вртливиот кабел и кутијата за чување
Вклучува 3 додатоци:
33 мм керамичка термичка четка,
четка за четка од 20 мм,
25 мм виткање