Alfa S 140 50 G/6

Вкупен капацитет 8215 W
Димензии на шпорет 500 x 600 x 850 mm
Димензии на рерна 400 x 475 x 320 mm
Волумен на рерна 60 l
Тежина 47
Дупло стакло Да
Грил Да

Категорија:

Спецификација

Вкупен капацитет 8215 W
Димензии на шпорет 500 x 600 x 850 mm
Димензии на рерна 400 x 475 x 320 mm
Волумен на рерна 60 l
Тежина 47
Дупло стакло Да
Грил Да