Alfa Plam Luca

Капацитет: 8 kW
Димензии: 500 x 490 x 955 mm
Пречник на димен отвор 80 mm
Потрошувачка на пелети мин/макс:0,82 / 2,03 kg/h
Максимално време на работа со полн резервоар:28h
Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg
Волумен на загревање:133 m3
Површина на загревање:51 m2
Тежина 110 кг

Спореди

Спецификација

Капацитет: 8 kW
Димензии: 500 x 490 x 955 mm
Пречник на димен отвор 80 mm
Потрошувачка на пелети мин/макс:0,82 / 2,03 kg/h
Максимално време на работа со полн резервоар:28h
Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg
Волумен на загревање:133 m3
Површина на загревање:51 m2
Тежина 110 кг