Alfa Luca R

Капацитет: 8 kW
Димензии: 500 x 530 x 955 mm
Пречник на димен отвор 80 mm
Потрошувачка на пелети мин/макс:0,82 / 2,03 kg/h
Максимално време на работа со полн резервоар:28h
Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg
Волумен на загревање:133 m3
Површина на загревање:51 m2
Тежина 110 кг

Категорија:

Спецификација

– Печка на пелети со нов дизајн, компактни димензии, достапна во неколку бои.
– Идеално решение за греење на мали станбени единици.
– Големо, керамичко стакло на огнената врата и видлив пламен што дополнително ја доведува топлината во вашиот дом.
– комора за согорување обложена со материјал кој ја акумулира топлината и по гасенњето на печката
– Дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата
– Неделно програмирање на работата на печката.
– Можност за работа во 5 нивоа на моќност.
– Електроника на најновата генерација овозможува лесно ракување со производот.
– Вградените безбедносни термостати го спречуваат само-палењето на печката.
– Резервоарот за пелети од 23 кг обезбедува голема автономија во работењето на производот.