Commo 21

Капацитет: 21 kW
Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
Пречник на димен отвор 80 mm
Загревање на простор 3 kW
Загревање на вода 18 kW
Вода во казан 32 l
Потрошувачка на пелети мин/макс:1,7 / 5,05 kg/h
Максимално време на работа со полн резервоар:26,5 h
Капацитет на резервоарот за пелет: 45 kg
Волумен на загревање:210-350 m3
Површина на загревање:81-135 m2
Тежина 196 кг

Спецификација

Капацитет: 21 kW
Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
Пречник на димен отвор 80 mm
Загревање на простор 3 kW
Загревање на вода 18 kW
Вода во казан 32 l
Потрошувачка на пелети мин/макс:1,7 / 5,05 kg/h
Максимално време на работа со полн резервоар:26,5 h
Капацитет на резервоарот за пелет: 45 kg
Волумен на загревање:210-350 m3
Површина на загревање:81-135 m2
Тежина 196 кг