Adler AD 6503

максималната моќност 1500 W
Номинална моќност 1000 W
големината на рингла 155 мм;
работен индикатор;
заштита од прегревање;
механичка контрола;
термостат;
ергономски, стилски дизајн;
брзо загревање;
едноставен и безбеден за употреба;
не зазема многу простор;
напојување од мрежа 220V, 50 Hz;

Категорија:

Спецификација

максималната моќност 1500 W
Номинална моќност 1000 W
големината на рингла 155 мм;
работен индикатор;
заштита од прегревање;
механичка контрола;
термостат;
ергономски, стилски дизајн;
брзо загревање;
едноставен и безбеден за употреба;
не зазема многу простор;
напојување од мрежа 220V, 50 Hz;