Adler AD-35

Тип -ТОСТЕР ДВОПЕК
Моќност: 750W;
Куќиште од нерѓосувачки челик;
Регулатор на печење;
Дел за подгревање;
Автоматски прекинувач;
Копче СТОП;
Чинија за трошки

Категорија:

Спецификација

Тип -ТОСТЕР ДВОПЕК
Моќност: 750W;
Куќиште од нерѓосувачки челик;
Регулатор на печење;
Дел за подгревање;
Автоматски прекинувач;
Копче СТОП;
Чинија за трошки