Adler AD 3021

Боја: портокалова, виолетова, зелена
Карактеристики: Тенка за лепење за полесно чистење,
термостатот го контролира процесот на печење,
лесното вертикално складирање на уредот,
индикаторското светло што ја покажува подготвеноста на уредот,
индикаторот за напојување на уредот
Моќност: 750 W
Тежина: 1,25 кг
Димензии на пакетот: 25,2 x 11,2 x 25,3

Категорија:

Спецификација

Боја: портокалова, виолетова, зелена
Карактеристики: Тенка за лепење за полесно чистење,
термостатот го контролира процесот на печење,
лесното вертикално складирање на уредот,
индикаторското светло што ја покажува подготвеноста на уредот,
индикаторот за напојување на уредот
Моќност: 750 W
Тежина: 1,25 кг
Димензии на пакетот: 25,2 x 11,2 x 25,3