Adler AD 2107

Моќност:40W
Керамичка облога за поефикасно спроведување на топлина
Брзо загревање
Пилот сијаличка
Комфорен држач
Заоблени рабови кои штитст од изгореници
Ротационен кабел

Спецификација

Моќност:40W
Керамичка облога за поефикасно спроведување на топлина
Брзо загревање
Пилот сијаличка
Комфорен држач
Заоблени рабови кои штитст од изгореници
Ротационен кабел