Vivax PS-158WH

Макс. измерена тежина [кг]: 150
Мин. Измерена маса [g]: 10
Друго: LCD со сино осветлување, автоматско вклучување,
низок капацитет на батеријата и индикатор за преоптоварување,
2 x 1.5V AAA батерија (вклучена),
боја бела

Категорија:

Спецификација

Се грижи за вашето здравје,
редовно ја следи својата тежина
и веднаш реагира на било какво отстапување,
со помош на следење на губење на тежината
Vivax Personal Balance PS-158WH ќе биде лесно и лесно.
Макс. измерена тежина [кг]: 150
Мин. Измерена маса [g]: 10
Друго: LCD со сино осветлување, автоматско вклучување,
низок капацитет на батеријата и индикатор за преоптоварување,
2 x 1.5V AAA батерија (вклучена),
боја бела