Држач за ТВ XF051V4

Соодветна TV големина: Најчесто од 25″ – 52″
Максимум VESA (позиција на 4 дупки за монтирање на ТВ) : 400X400mm
Димензии: 430x420x40mm
N.W./G.W.: 12kgs/13kgs
Капацитет на лоадирање 20″ GP: 18972pcs

Категорија:

Спецификација

Соодветна TV големина: Најчесто од 25″ – 52″
Максимум VESA (позиција на 4 дупки за монтирање на ТВ) : 400X400mm
Димензии: 430x420x40mm
N.W./G.W.: 12kgs/13kgs
Капацитет на лоадирање 20″ GP: 18972pcs