Држач за ТВ XA2004

Максимум VESA (позиција на 4 дупки за монтирање на ТВ): 400x400mm
Се вградува за повеќето од 14″ – 55″ ТВ
±12° накосеност и 180° ротација
Материјал: Ладно валан челик
Боја: Црна/Бела
Димензии: 420x420x55x495 mm

Категорија:

Спецификација

Максимум VESA (позиција на 4 дупки за монтирање на ТВ): 400x400mm
Се вградува за повеќето од 14″ – 55″ ТВ
±12° накосеност и 180° ротација
Материјал: Ладно валан челик
Боја: Црна/Бела
Димензии: 420x420x55x495 mm