Држач за ТВ OMB Slim2

Големина на ТВ 10 “- 40” | 25 -100CM
Тежина 30кг макс. 66 lbs Макс.
Растојание од ѕид 55 мм
VESA 50/75/100 / 200 × 100/180 × 120/200
Лесен приклучен систем ДА
Едноставно навалување ДА
Скриени кабли ДА

Категорија:

Спецификација

Големина на ТВ 10 “- 40” | 25 -100CM
Тежина 30кг макс. 66 lbs Макс.
Растојание од ѕид 55 мм
VESA 50/75/100 / 200 × 100/180 × 120/200
Лесен приклучен систем ДА
Едноставно навалување ДА
Скриени кабли ДА