Држач за ТВ OMB EasyTwo Extra200

Големина на ТВ 10 “-40” | 25-100см
Тежина 40кг макс. 66 £ макс.
Растојание од ѕидот 70 mm
VESA 50/75/100 / 200 × 100/180 × 120/200/400 × 400
Лесен приклучен систем ДА
Едноставно навалување ДА

Категорија:

Спецификација

Големина на ТВ 10 “-40” | 25-100см
Тежина 40кг макс. 66 £ макс.
Растојание од ѕидот 70 mm
VESA 50/75/100 / 200 × 100/180 × 120/200/400 × 400
Лесен приклучен систем ДА
Едноставно навалување ДА