Држач за ТВ AAVARA AR011

ѕидно монтирање на LCD монитор,
+/- 20º слободен агол наклон,
+/- 20º вртливата,
90º ротирачки,
со сигурносно заклучување,
со ExperTorque технологија,
во согласност со VESA FPMPMI стандардите,
vesa ѕидно монтирање: 100×100 / 75x75mm;
темно: 115x115x90.7mm,
профил од ѕид: 90.7mm,
поддршка до 12Kg

Категорија:

Спецификација

ѕидно монтирање на LCD монитор,
+/- 20º слободен агол наклон,
+/- 20º вртливата,
90º ротирачки,
со сигурносно заклучување,
со ExperTorque технологија,
во согласност со VESA FPMPMI стандардите,
vesa ѕидно монтирање: 100×100 / 75x75mm;
темно: 115x115x90.7mm,
профил од ѕид: 90.7mm,
поддршка до 12Kg