Alfa Plam 1200W

Единствена правосмукалка за чистење на пепел по својот квалитет , современ дизајн и 5 слојна заштита со огноотпорно платно.
Оваа правосмукалка не се добива како гратис се купува за да ве служи со 2 години гаранција и минимум 7 години обезбеден сервис и оригинални резервни делови.
КВАЛИТЕТОТ Е НАШ А ИЗБОРОТ ВАШ !!!

Категорија:

Спецификација

Правосмукалка за пепел ALFA PLAM
Моќност 1200W
Единствена на пазарот со 5 слојна заштита
5 слојна заштита
Издувен заштитен филтер
Усисен заштитен филтер
Заштитен филтер за мотор
Руфована платнена вреќа
Огноотпорно керамичко платно
Гаранција на производот : 2 години
АЛФА ПЛАМ – 70 години искуство и традиција!